Professioneel en strategisch SEO Bureau

Wanneer jij ons gevonden hebt, kunnen wij jou ook vindbaar maken! Wij van MB hebben al jarenlange ervaring als SEO bureau. Niet alleen operationeel maar ook op strategisch niveau. Onze specialisten helpen je graag aan een groter organisch bereik en meer leads. Wij hanteren een no cure, no pay beleid om ervoor te zorgen dat je niet teleurgesteld raakt. Naast een SEO bureau werken we ook met vele andere kanalen. Denk aan LinkedIn marketing, Facebook marketing, E-mail marketing en Google Ads. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of lees nog even verder!

Vrijblijvend advies
of bel naar 0345 74 54 05

Wat doen wij als SEO bureau?

MB ziet zichzelf als een professionele partij en zo gaan wij ook graag te werk. Als SEO bureau doen wij er alles aan om de beste SEO strategie te maken en uit te voeren. Dit doen wij aan de hand van een aantal stappen: Als SEO bureau werken wij aan de hand van een iteratief proces. Wanneer de doelstellingen zijn behaald, zoeken wij naar nieuwe kansen binnen jouw branche. In het gehele proces nemen wij een proactieve houding aan en verwachten we van jou enkel input waar nodig. Bekijk hieronder onze geholpen businesspartners!
SEO Bureau

Stap 1: Start van de samenwerking

De eerste stap die wij ondernemen als SEO bureau, is het bepalen van doelstellingen. Als professioneel full service marketingbureau, stoppen we niet bij het genereren van verkeer. Genereren van verkeer is een middel om de doelstellingen te behalen. Dit is wat wij concreet kunnen realiseren voor jouw bedrijf: Om dit te bereiken, starten we met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Waar liggen de kansen? En waar juist niet? Op basis van dit onderzoek bepalen we samen de belangrijkste zoektermen. Vervolgens gaan we aan de slag om je website te bouwen of verbouwen.. Er zijn vele factoren van belang bij het optimaliseren van je website voor goede zoekresultaten in bijvoorbeeld Google of Bing. Al deze factoren zijn terug te brengen naar drie categorieën, namelijk:
 • Hogere posities in Google en Bing
 • Kwalitatieve content maken voor op de website
 • Website SEO technisch in orde maken
 • Linkbuilding
 • Genereren van verkeer
 • Het verkeer laten converteren door middel van CRO
  Ben je enthousiast geworden? Wij bieden je graag een gratis vooronderzoek aan om te kijken of er voor jou kansen in de markt aanwezig zijn. Je kan het vooronderzoek vrijblijvend aanvragen via de knop hieronder!
Vooronderzoek aanvragen
of bel naar 0345 74 54 05
 
SEO Bureau

Stap 2: Website analyse en marktonderzoek

Nu het duidelijk is wat je van ons verwacht, gaan we aan de slag met het onderzoek. We maken een in-depth website analyse waarmee onze professionals vervolgens een strategie kunnen uitdenken. Als SEO bureau beginnen wij met een uitgebreide zoekwoordenanalyse. Deze analyse dient om kansen binnen jouw branche te vinden. Uit de analyse halen wij zoektermen die interessant zijn om op te ranken. Het behalen van een positie in de organische zoekresultaten van Google, met jouw website, noemen wij Ranken. Hoe hoger je rankt in Google, hoe meer verkeer er naar de website wordt geleid. Naast het absolute verkeer is het belangrijk dat het daadwerkelijk relevant verkeer is. Onze marketing professionals zorgen hiervoor door gronding uit te zoeken of bepaalde termen echt relevant zijn. Wij kijken daarom ook intensief naar jouw concurrentie. Je vraagt je vast af: Wat heb ik aan al dat verkeer? Dit vinden wij een zeer goede vraag. Alleen verkeer is niks waard, het moet ook converteren. Om het verkeer zo goed mogelijk te laten converteren, maken wij gebruik van Conversie Optimalisatie methoden. Als SEO bureau leggen wij je graag uit hoe wij Conversie Optimalisatie op jouw website uitvoeren.
Vrijblijvend advies
of bel naar 0345 74 54 05
 
SEO Bureau

Stap 3: Het uitrollen van een strategie

Nadat wij als SEO bureau samen met jou hebben bepaald op welke focus zoektermen wij ons gaan richten, is het tijd voor een gedegen plan. Deze strategie is van belang om gedurende een lange periode, de beste resultaten te behalen. De strategie wordt gevormd door de volgende vragen te beantwoorden:
 • Welke focus zoektermen gaan wij ons op inzetten?
 • Hoe gaan wij onze landingspagina’s inrichten?
 • Is er ruimte om te linkbuilden?
 • Is de website optimaal voor SEO doeleinden?
Aan de hand van deze vragen gaan wij aan de slag met het behalen van top 5 posities, met als doel om op lange termijn met iedere term pop de eerste pagina te staan. Als SEO bureau raden wij aan om SEO in te zetten voor lange termijn doeleinden. Wilt je naast lange termijn resultaat ook op korte termijn leads genereren? Dan raden wij aan om Google Ads uit te besteden. Deze dienst kunnen wij in combinatie of apart van onze SEO diensten leveren. Mochten er genoeg kansen binnen jouw branche zijn, raden wij ten allen tijden aan om meerdere marketingkanalen in te zetten.
Vrijblijvend advies
of bel naar 0345 74 54 05
SEO Bureau

Stap 4: Uitvoering van de strategie door een SEO bureau

Wanneer de strategie is uitgerold is het de bedoeling om deze uit te voeren. Onze professionals gaan aan de slag met het schrijven van de landingspagina’s, het optimaliseren van de website en eventueel het creëren van backlinks. Op die manier zorgen we voor een hogere website autoriteit. Nadat de belangrijkste landingspagina’s vol staan met relevante content, gaan we aan de slag met het sturen van waarde naar deze pagina’s. Wij gebruiken hier verschillende technieken voor om Google te laten weten dat jouw website de juiste producten/diensten kan bieden. Dit is uiteraard gerelateerd aan de zoektermen die wij hebben bepaald. Ben je benieuwd naar waar jouw kansen liggen? Vraag dan een gratis vooronderzoek aan ter waarde van €595,-
Vooronderzoek aanvragen
of bel naar 0345 74 54 05
SEO Bureau

Stap 5: Resultaten bespreken en optimaliseren

Wanneer wij als SEO bureau de eerste stappen doorlopen hebben, bespreken wij uiteraard de resultaten met u. Iedere maand zullen wij, via een belafspraak, de resultaten doornemen en eventuele kansen voorleggen. Wij zullen je proactief van nieuwe ideeën voorzien die mogelijk meer resultaten kunnen opleveren. Naast de maandelijkse meeting, plannen we ieder kwartaal een gesprek op locatie in. Dit gesprek gaat meer in op de tevredenheid en nieuwe koersen die wij op zouden willen. Uiteraard gaan wij als SEO bureau ook in op de resultaten van het afgelopen kwartaal. Voor ons is het belangrijk om inzichtelijk te maken wat je aan ons hebt. De Return On Investment moet voor jou wel groot genoeg zijn en dat begrijpen wij volledig. Wel is het zo dat SEO een lange termijn investering is, die niet na 3 maanden geld zal opleveren. Ben je wel benieuwd naar hoe wij jouw Return On Investment op lange termijn zo hoog mogelijk kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Vrijblijvend advies
of bel naar 0345 74 54 05

80+ klanten hebben de groei ook ervaren

Onze klanten zeggen het zelf ook, de passie en hulpvaardigheid die wij inzetten zorgt niet alleen voor een fijne werkrelatie maar ook voor hogere resultaten. Je zal bij ons niet voor vervelende verassingen komen te staan. Van begin tot eind zijn wij namelijk scherp en bekijken we jouw online kansen eerlijk.
AW Cases
AW Cases beoordeelt de samenwerking met een
9,2
HooVos
HooVos beoordeelt de samenwerking met een
9
De Kruijf Tenten
De Kruijf Tenten beoordeelt de samenwerking met een
8,5
CE-ESTER Keuringsbedrijf B.V.
CE-ESTER Keuringsbedrijf B.V. beoordeelt de samenwerking met een
9,8
Précon
Précon beoordeelt de samenwerking met een
8,7
Van Rosmalen
Van Rosmalen beoordeelt de samenwerking met een
9,7
Rentwereld
Rentwereld beoordeelt de samenwerking met een
9,4
Smart Incentive
Smart Incentive beoordeelt de samenwerking met een
8,5
Van Hollandse Bodem
Van Hollandse Bodem beoordeelt de samenwerking met een
9,7
Hoogwerkservice
Hoogwerkservice beoordeelt de samenwerking met een
9,7
Domes Europe
Domes Europe beoordeelt de samenwerking met een
9,3
Kemker
Kemker beoordeelt de samenwerking met een
9,6
Ratio
Ratio beoordeelt de samenwerking met een
7,9
Van Eck
Van Eck beoordeelt de samenwerking met een
9,3
Business School Nederland
Business School Nederland beoordeelt de samenwerking met een
8
Back Quality Ergonomics
Back Quality Ergonomics beoordeelt de samenwerking met een
9,2
Hairtrends Haarwerk
Hairtrends Haarwerk beoordeelt de samenwerking met een
9,7
De Opera
De Opera beoordeelt de samenwerking met een
9,2
Botanical Beauty
Botanical Beauty beoordeelt de samenwerking met een
9,8
Hadek
Hadek beoordeelt de samenwerking met een
8,7
TAO Elektro
TAO Elektro beoordeelt de samenwerking met een
9,2
Gebr. van Breda
Gebr. van Breda beoordeelt de samenwerking met een
8,6
AGC Nederland
AGC Nederland beoordeelt de samenwerking met een
8,9
Synck Company
Synck Company beoordeelt de samenwerking met een
9,5
Damsteegt
Damsteegt beoordeelt de samenwerking met een
9,4
AV Batterij Veiligheid
AV Batterij Veiligheid beoordeelt de samenwerking met een
9,8
Den Hartog Riet
Den Hartog Riet beoordeelt de samenwerking met een
9,4
Hoorzaken
Hoorzaken beoordeelt de samenwerking met een
9,2
BackupNed
BackupNed beoordeelt de samenwerking met een
9,2
Kersbergen
Kersbergen beoordeelt de samenwerking met een
8,9
van Delft Staal
van Delft Staal beoordeelt de samenwerking met een
8,1
Kunstgrasdepot
Kunstgrasdepot beoordeelt de samenwerking met een
9,2
Heerlijkheid Mariënwaerdt
Heerlijkheid Mariënwaerdt beoordeelt de samenwerking met een
9,4
Starlimo
Starlimo beoordeelt de samenwerking met een
8,7
Steinhoff
Steinhoff beoordeelt de samenwerking met een
9
Vink Schilderwerken
Vink Schilderwerken beoordeelt de samenwerking met een
9,7
Annemiek's Hoorstudio
Annemiek's Hoorstudio beoordeelt de samenwerking met een
9,6
Stainalloy
Stainalloy beoordeelt de samenwerking met een
9,2
ARCABO
ARCABO beoordeelt de samenwerking met een
8,7
Hair2
Hair2 beoordeelt de samenwerking met een
9,2
Van der Wal
Van der Wal beoordeelt de samenwerking met een
8,5
Innovi dak
Innovi dak beoordeelt de samenwerking met een
9,4
Alpha deuren Zuid-West
Alpha deuren Zuid-West beoordeelt de samenwerking met een
9,3
CE-ESTER Machine Safety B.V.
CE-ESTER Machine Safety B.V. beoordeelt de samenwerking met een
9,4
Hoorexpert
Hoorexpert beoordeelt de samenwerking met een
8,7
Fysioteam ART
Fysioteam ART beoordeelt de samenwerking met een
9,3
Boeters Bedrijfsdiensten
Boeters Bedrijfsdiensten beoordeelt de samenwerking met een
8,8
SkyPeople
SkyPeople beoordeelt de samenwerking met een
9,6
Surfakote
Surfakote beoordeelt de samenwerking met een
10
Jilis
Jilis beoordeelt de samenwerking met een
9
ETC Designcenter
ETC Designcenter beoordeelt de samenwerking met een
8,8
De Houtsnip
De Houtsnip beoordeelt de samenwerking met een
9,2
Hofstede Raanhuis
Hofstede Raanhuis beoordeelt de samenwerking met een
8,5
Grey7
Grey7 beoordeelt de samenwerking met een
8,5
Mutters
Mutters beoordeelt de samenwerking met een
8,2
Work21
Work21 beoordeelt de samenwerking met een
8,7
Sanifix
Sanifix beoordeelt de samenwerking met een
9,5
The Souks
The Souks beoordeelt de samenwerking met een
8,2
Van Aalsburg
Van Aalsburg beoordeelt de samenwerking met een
8,9
Solar Experience Center
Solar Experience Center beoordeelt de samenwerking met een
8,7
Heuvelman
Heuvelman beoordeelt de samenwerking met een
9,4
Prins Auto
Prins Auto beoordeelt de samenwerking met een
9,7
Jan Korteland
Jan Korteland beoordeelt de samenwerking met een
9,1
BLAUD
BLAUD beoordeelt de samenwerking met een
9,5
Mondpluszorg
Mondpluszorg beoordeelt de samenwerking met een
8,7
Bruyst
Bruyst beoordeelt de samenwerking met een
9,5
Aannemersbedrijf Littel
Aannemersbedrijf Littel beoordeelt de samenwerking met een
9,3
Trackline
Trackline beoordeelt de samenwerking met een
8,8
R-Go Tools
R-Go Tools beoordeelt de samenwerking met een
8,4
Aderans
Aderans beoordeelt de samenwerking met een
8,5
Slidex
Slidex beoordeelt de samenwerking met een
9,6
Vakwerk Tenten
Vakwerk Tenten beoordeelt de samenwerking met een
9,4
Bekijk al onze businesspartners

Waarom kiezen voor MB als jouw SEO bureau?

MB neemt je graag mee in het hele proces tot meer leads. Dit doen wij zorgvuldig en resultaatgericht. Met onze professionals die iedere dag voor je klaar staan, kunnen wij iedere maand nieuwe resultaten boeken. Daarnaast zullen wij je proactief benaderen. Echter gaan wij een samenwerking aan en verwachten wij daarom af en toe input van jullie. Alleen op deze manier kunnen wij de beste resultaten boeken. Wij helpen je graag als SEO bureau of één van onze andere diensten. Als jij ook graag door ons geholpen wilt worden, neem dan contact met ons op of vraag een gratis vooronderzoek aan ter waarde van €595,-

Vrijblijvend advies
of bel naar 0345 74 54 05

Veelgestelde vragen


Wat is SEO precies?
SEO (Search Engine Optimization) is het toepassen van bepaalde technieken om een website hoger in de Google zoekresultaten te laten komen. Een SEO bureau kan dit voor jou uit handen nemen door de grote hoeveelheid kennis die zij over dit onderwerp beschikken.

Wat kost SEO bij een SEO bedrijf?
Het is lastig om te bepalen hoeveel geld SEO diensten van een SEO bureau kosten. Dit is afhankelijk van het totale pakket dat je bij ons kiest en welke taken wij voor je gaan uitvoeren. Uiteraard spreken we een vast bedrag per maand af. Er kan van dit bedrag worden afgeweken wanneer we gezamenlijk besluiten om meer werkzaamheden te verrichten.
 • Online vindbaarheid (SEO) - Binnen 1 jaar op de 5 gekozen termen op de eerste pagina van Google
 • Online adverteren (SEA) - 80% van de tijd zichtbaar op de gekozen termen
 • Conversies - Minimaal 2% van de website bezoekers neemt contact op
Halen we dat niet? Dan hoef je onze factuur niet te betalen.

Wanneer kan ik resultaten van SEO verwachten?
SEO is een lange termijn strategie om leads te genereren. Wij zien in de eerste maanden vaak al stijgingen in posities op Google. Het echte verkeer dat converteert zal na ongeveer 6 maanden te zien zijn. Na die periode hebben wij genoeg optimalisaties kunnen doorvoeren om het juiste verkeer naar de website toe te trekken. Het blijft als SEO bedrijf altijd lastig om in te schatten wanneer er geconverteerd gaat worden.

Wat is CRO?
CRO (Conversion Rate Optimization) is het toepassen van bepaalde technieken om websitebezoekers beter te laten converteren.

Ons doel? Het laten groeien van jouw onderneming.

Uitmuntende klanttevredenheid is onze norm

Denise de Leeuw

Digital marketing consultant

Rick Vissers

Digital marketing consultant

Daniel Broere

Project manager & Digital marketing consultant

Martijn Blaauw

Founder & managing partner

Bram ten Barge

Digital marketing consultant

Claudia Nijholt

Front-end developer

Joyce van Dommelen

Digital marketing consultant

Demi van Pinxteren

Digital marketing consultant

Aron de Looijer

Lead developer

Paula van Schaik

Lead designer

Wessel van den IJssel

Front-end developer

Yasmin Katlich

Designer

Alex van Mosel

Managing partner

Romy Meijdam

Digital marketing consultant

Vrijblijvend kennismaken?
We kijken uit naar een kennismaking met jou en je organisatie. Je ontvangt dan direct een vrijblijvende en gratis analyse om jouw kansen in de markt te bepalen. Laat je onderneming vandaag nog groeien.
Stuur direct een bericht
Of bel 0345 74 54 05