We zoeken...

Een enthousiaste student met veel te veel passie, brains en een proactieve en leergierige houding. Zo loop je vol zelfvertrouwen na het afronden van de stage als de meest kritische grafisch vormgever je verdere loopbaan in.

Jouw taken

Je zet de ideeën van een onderneming om in “beelden”. Hierbij laat je je breed inspireren en je neemt daarvoor zelf initiatieven. Vaak is een interview met onze klant mogelijk om zo écht de juiste snaar te kunnen raken.

Je ontwikkelt nieuwe huisstijlen en websites (user experience design). Je zet online marketingcampagnes op, gericht op conversie en je bedenkt offline promotiemateriaal zoals folders en flyers.

Wat kan je van ons verwachten?

Je mag werken voor toonaangevende bedrijven in het binnen- en buitenland. Je leert tijdens je stageperiode wat de kern is van juiste visuals en hoe dit bedrijven ondersteunt in hun groei.

Bij ons sterk groeiend marketingbureau zal je leren om te gaan met alle moderne tools, theoretische kennis én leuke feestjes om het succes te vieren!

Ons doel is om bij jou een sterk kritische en leergierige houding te ontwikkelen (of te versterken). Op deze manier weten we zeker dat je een belangrijke toevoeging wordt bij elke onderneming waar je vervolgens gaat werken. En natuurlijk mag een stagevergoeding niet ontbreken.

Vereiste ervaring en skills

Vereiste ervaring en skills:

  • Je volgt een gerelateerde MBO/HBO opleiding
  • Je hebt ervaring met Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, Indesign, After effects)
  • Het is een pré als je ervaring hebt met het ontwerpen van websites
  • Je bent creatief, leergierig, zelfstandig en nauwkeurig
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend (in woord en geschrift)
  • Hybride werken 50/50 verdeeld

Stagevergoeding:

€500 p/m

Solliciteer direct

Voorbeeld van een week als stage : grafisch vormgever

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Keurmerk ontwerpen Verder met aanpassen van pagina bestaande website (conversie optimalisatie) Foto’s vrijstaand maken in photoshop voor op website
De achtergrondkleuren van de aangeleverde foto’s wijken erg veel van elkaar af. Om toch een geheel te vormen hebben we ervoor gekozen de foto’s vrijstaand te maken, zodat het weer een geheel wordt. Soms een ingewikkeld klusje, maar het ziet er erg goed uit.
Pagina van bestaande website aanpassen i.v.m. conversie optimalisatie Diverse feedback verwerken
Feedback verwerken Feedback verwerken
Lunchwandel Lunchwandel
Elke pauze lopen we buiten een rondje (Oké, als het keihard regent natuurlijk niet). Fijn om even weg te zijn achter m’n scherm en een praatje te kunnen maken met m’n collega’s.
Lunchwandel Lunchwandel Lunchwandel
Pagina van bestaande website aanpassen (conversie optimalisatie)
De websites van onze klanten worden continue geanalyseerd op functionaliteit. Soms komen we erachter dat een bepaalde pagina niet goed werkt. Dan maken we hier (in samenwerking met de online marketing consultants) een herontwerp voor, om de website te verbeteren.
Foto’s social media posts uitzoeken en op het juiste formaat zetten Ontwerpen 404-pagina voor website Selectie maken uit aangeleverde foto’s en op het juiste formaat zetten Planning maken
Op vrijdagmiddag wordt altijd de planning voor de week erna gemaakt. Zo kan je de week erna meteen met frisse energie aan de slag.
Stageverslag
Vrijdagmiddagborrel
Elke vrijdagmiddag bespreken we met elkaar hoe de week is verlopen en of er nog leuke plannen zijn voor het weekend. Natuurlijk met een lekker koud biertje of wijntje in de hand, maar gewoon een lekkere chocomel kan natuurlijk ook.
08:30
12:30
13:00
17:00
Solliciteer direct
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Uw gegevens zijn veilig

Solliciteer direct