3e generatie familiebedrijf in wilgenhout producten

Van Aalsburg B.V. is een familiebedrijf met rond de tachtig gemotiveerde specialisten. Voor dit (inter)nationale bedrijf helpt MB - Bedrijfskundig Marketing Advies bij de online vindbaarheid, zowel organisch als betaald.

Google Ads
gemiddelde CTR 12,67%
Van Aalsburg BV
Van Aalsburg BV
Google Review

MB heeft onze webshop en website naar tevredenheid gebouwd. De website loopt goed, de webshop loopt boven verwachting. De communicatie van MB is proactief, er word actief meegedacht in juiste oplossingen voor de klant, die professioneel verwerkt worden tot een goed resultaat. De basis voor een goede samenwerking word hierdoor bevestigd!

Dick van Aalsburg
Dick van Aalsburg
DGA & Rijswerker
Website & webshop ontwikkeling

Website & webshop ontwikkeling

Van Aalsburg B.V. is een bijzondere wilgenhouthandel wat zowel nationaal als internationaal opereert. Naast een professionele website was er ook de wens voor een webshop voor particulierenverkoop.

Belangrijkste verbeterpunten

  • Organische vindbaarheid
  • Moderisering van de website
  • Meertalige website voor zowel de zakelijke als paritculiere afnemer
Langetermijnsamenwerking

Langetermijnsamenwerking

Van Aalsburg B.V. biedt een breed scala aan producten en diensten. Op al deze producten en diensten willen zij goed vindbaar zijn. In een markt die zowel op zakelijk als particulier gebied enorm concurrerend is, is dit een hele uitdaging. Samen met Van Aalsburg B.V. zijn we dan ook een langdurige samenwerking aangegaan die van beide kanten zeer proactief wordt onderhouden. Om Van Aalsburg B.V. in deze markt dan ook altijd bovenaan in de zoekresultaten te hebben staan.

Resultaten periodieke marketing

De resultaten van de periodieke marketing kunnen we verdelen in zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en conversie optimalisatie (CRO).

Resultaten periodieke marketing

Zoekmachine optimalisatie

Prominent aanwezig op de belangrijkste termen binnen de markt. Bijvoorbeeld 'Wilgentenen schuttingen', een zoekwoord dat gemiddeld 2.900 keer per maand wordt gezocht. Door de juiste acties zorgen we dat deze term op positie 1 staat binnen Google en blijft staan.

Resultaat
Op positie 1 van Google met het zoekwoord “Wilgentenen schuttingen”

Zoekmachine adverteren

Van Aalsburg B.V. biedt een groot aantal diensten en producten voor de zakelijke en particuliere afnemer. Met Google Ads kunnen we met de relevante zoektermen direct zichtbaar zijn op prominente posities.

Resultaat
Een gemiddeld vertoningspercentage van 88,39%

Conversie optimalisatie

Door middel van de inzet van meerdere analysetools waaronder Google Analytics, Crazy Egg & Semrush kunnen we blijven optimaliseren voor een zo hoog mogelijk conversiepercentage voor zowel de website als webshop.

Resultaat
Een conversiepercentage van 2,28%
Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen?
We delen graag kennis en maken voorafgaand aan de afspraak een analyse om de kansen in de markt te bepalen
Stuur direct een bericht
Of bel 0345 74 54 05