Précon Food

Is een onafhankelijke partner in voedselveiligheid, kwaliteit en wet- en regelgeving. Précon Food adviseert, traint en ondersteunt dagelijks hun klanten bij vraagstukken en werkzaamheden in de complexe wereld van wet- en regelgeving voor voedingsmiddelen. MB biedt Précon ondersteuning in de groei door het inzetten van online marketing.

Google Ads
gemiddelde CTR 9,56%
Précon Food
Précon Food
Google Review

MB houdt op een prettige manier de regie in handen, waardoor de belofte is nagekomen, we hebben een fantastische nieuwe website! MB blijft ons ook in de toekomst ondersteunen bij de online optimalisatie.

Ellis van Diermen
Ellis van Diermen
Consultant, Accountmanager & Marketeer
Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Précon Food is een ‘werelddeel’ van de verschillende ‘werelden’ die de Précon Consulting Group bedient. Het belang hierbij was dat het voor de klant helder is waarin Précon Food de markt kan ondersteunen, maar de overkoepelende organisatie en nevenactiviteiten daarin niet werden vergeten.

Belangrijkste verbeterpunten

  • Meer beleving, heldere structuur in de verschillende disciplines
  • Moderisering van de website
  • Gebruiksvriendelijk en laagdrempelig contact opnemen.
Langetermijnsamenwerking

Langetermijnsamenwerking

Précon Food bevindt zich in een snel ontwikkelende dienstverlening. Dit in combinatie met een snel veranderende wet- en regelgeving vereist dit veel aandacht op de online marketingkanalen en de website. Samen met Précon zijn we dan ook een langdurige samenwerking aangegaan om dit naar een nóg hoger niveau te tillen! En dit alles zonder dat er een contract mee gemoeid is, geheel vrijblijvend dus.

Resultaten periodieke marketing

De resultaten van de periodieke marketing kunnen we verdelen in zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en conversie optimalisatie (CRO).

Resultaten periodieke marketing

Zoekmachine optimalisatie

In een zeer concurrerende en snel veranderende markt focussen we op de zoektermen die het meest relevant zijn voor de doelgroep. Door de juiste acties kunnen we mooie resultaten behalen.

Resultaat
Met meerdere relevante termen op pagina 1 van Google, waaronder ‘Quasydoc’ – software voor food.

Zoekmachine adverteren

Précon Food positioneert zich in een brede markt. Naast het dienstenaanbod houden zij ook veel rekening met de verschillende regelgeving en certificeringen. Met Google Ads zijn we met de relevante zoektermen op prominente posities direct zichtbaar.

Resultaat
Een gemiddelde CTR van 9,56%

Conversie optimalisatie

Door middel van Google Analytics & Crazy Egg hebben we kunnen achterhalen welke elementen de bezoeker aan spreekt. Door deze resultaten door te vertalen naar de website is de kern van Précon Food direct helder en staan de overtuigende contactelementen op de juiste plaatsen. Met als gevolg een stijging in het aantal aanvragen.

Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen?
We delen graag kennis en maken voorafgaand aan de afspraak een analyse om de kansen in de markt te bepalen
Stuur direct een bericht
Of bel 0345 74 54 05