Hoorexpert

Hoorexpert is de specialist in hoorhulpmiddelen, werkplekaanpassing en toegankelijkheid voor slechthorenden. Hoorexpert richt zich niet zo zeer op hoortoestellen, maar vooral op andere hulpmiddelen die hoorproblemen kunnen verbeteren.

Contactformulieren
Aanvragen maandelijks +40
Hoorexpert
Hoorexpert
Google Review

Hoorexpert heeft de afgelopen jaren enorme ontwikkelingen doorgemaakt. Gedegen marketingadvies werd steeds belangrijker voor me. Ook voor de vele ideeën die ik had op gebied van e-commercetoepassingen, websites en webwinkels. Ik wist dat ik bij MB aan het juiste adres zou zijn.

De samenwerking met Martijn en Alex is zeer plezierig. Ze zijn uitstekend in staat om de vertaalslag te maken van onze processen en ideeën naar marketingadvies op maat. Tevens weten ze dit professioneel vorm te geven in websites, die naast een eigentijdse uitstraling ook voldoen aan de huidige technieken en SEO.

Zonder MB hadden we de mooie resultaten van de afgelopen jaren nooit kunnen behalen.”

Per Gisolf
Per Gisolf
Eigenaar Hoorexpert
Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Voor Hoorexpert hebben we een nieuwe website ontwikkeld, die voldoet aan alle wensen. Zo is de site gemakkelijk in gebruik en gekoppeld met het ERP-systeem. Natuurlijk hebben we gekozen voor een uitstraling die goed past bij deze groeiende organisatie. Het resultaat mag er zijn.

Belangrijkste verbeterpunten

  • Meer beleving
  • Professionele uitstraling
  • Gemakkelijk in gebruik
Langetermijnsamenwerking

Langetermijnsamenwerking

Hoorexpert wil verder groeien. MB is de vaste partner, het online marketing bureau in Leerdam. We helpen Hoorexpert met het continu online zichtbaar zijn bij de juiste doelgroepen. Daarbij ondersteunen we Hoorexpert ook bij het maken van strategische keuzes.

Resultaten periodieke marketing

De resultaten van de periodieke marketing kunnen we verdelen in zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en conversie optimalisatie (CRO).

Resultaten periodieke marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

In een concurrerende markt focussen we op de zoektermen die het meest relevant zijn voor de doelgroep. Door de juiste acties kunnen we mooie resultaten behalen.

Resultaat
Op positie 2 in Google met het zoekwoord ‘Wekker voor slechthorenden’.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zo relevant mogelijk zijn met de juiste zoekwoorden, dat is wat wij doen. Hoe relevanter, hoe hoger het doorklikpercentage. Door het kiezen van de juiste zoekwoorden, het optimaliseren van de advertentietekst en de beleving op de landingspagina te verbeteren, bereiken wij veel voor Hoorexpert.

Resultaat
Gemiddeld 12,26% van de mensen die de advertenties van Hoorexpert ziet, klikt erop en komt op de website terecht.

Conversie optimalisatie (CRO)

We focussen op relevante en betrouwbare informatie voor bezoekers. Daarnaast maken we het leggen van contact zo simpel mogelijk. Hierdoor is Hoorexpert verzekerd van een continue stroom van aanvragen via de website.

Resultaat
Gemiddeld 40+ conversies per maand
Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen?
We delen graag kennis en maken voorafgaand aan de afspraak een analyse om de kansen in de markt te bepalen
Stuur direct een bericht
Of bel 0345 74 54 05