Hoogwerkservice, sterk in hoog werk

Hoogwerkservice is een begrip op het gebied van machineverhuur. Voor dit bedrijf helpt MB - Bedrijfskundig Marketing Advies bij de online vindbaarheid, zowel organisch als betaald.

Website
meer websitebezoekers (2021) + 29,9%
Hoogwerkservice
Hoogwerkservice
Google Review

MB effect heeft ons binnen no-time aan een prachtige website geholpen. Vooraf gestelde doelen zijn allemaal gerealiseerd. Dit allemaal dankzij de korte lijnen en heldere communicatie. Neem zelf een kijkje op Hoogwerkservice.

Wim van Vliet
Wim van Vliet
Manager Verhuur
Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Hoogwerkservice is een verhuurbedrijf dat landelijk opereert. Naast een professionele website was er ook de wens voor prominente zichtbaarheid op de afgesproken termen.

Belangrijkste verbeterpunten

  • Organische vindbaarheid
  • Modernisering van de website
  • Volledige responsive
Langetermijnsamenwerking

Langetermijnsamenwerking

Om Hoogwerkservice te helpen met groeien zijn we ook gestart met een periodieke ondersteuning. Door continu kritisch te blijven kijken naar de resultaten kunnen we een zo goed mogelijk resultaat garanderen. Hierdoor is Hoogwerkservice zowel via online advertenties zichtbaar als via organische zoekresultaten.

Resultaten periodieke marketing

De resultaten van de periodieke marketing kunnen we verdelen in zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en conversie optimalisatie (CRO).

Resultaten periodieke marketing

Zoekmachine optimalisatie

Prominent aanwezig op de belangrijkste termen binnen de markt. Door het brede verhuur aanbod focussen wij ons op een scala aan termen.

Resultaat
Op pagina 1 van Google met 50 afgesproken termen.

Zoekmachine adverteren

Hoogwerkservice is gespecialiseerd in de verhuur van machines voor zowel de zakelijke als particuliere afnemer. Door het brede aanbod van Hoogwerkservice kunnen we met Google Ads direct zichtbaar zijn op prominente posities met relevante termen.

Resultaat
Een gemiddeld doorklikpercentage van 16,76%

Conversie optimalisatie

Door middel van de inzet van meerdere analysetools waaronder Google Analytics, Crazy Egg & Semrush kunnen we blijven optimaliseren voor een zo hoog mogelijk conversiepercentage.

Resultaat
Een conversiepercentage van 4,84%
Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen?
We delen graag kennis en maken voorafgaand aan de afspraak een analyse om de kansen in de markt te bepalen
Stuur direct een bericht
Of bel 0345 74 54 05