Fysioteam ART

Is een fysioketen die inmiddels is uitgegroeid tot 5 locaties. Met daarnaast 12 specialisten en ruim 31 jaar ervaring is Fysioteam ART inmiddels een begrip in de regio. MB helpt Fysioteam ART groeien door regionale online vindbaarheid middels het inzetten van online marketing.

Algehele website
Conversiepercentage 7,26
Fysioteam ART
Fysioteam ART
Google Review

Absoluut vijf sterren! MB Marketing heeft ons na een grondig "voortraject" op een uiterst prettige wijze geholpen aan onze nieuwe huisstijl, naam en website. Professioneel meedenkend en adviserend en met respect voor onze eigen inbreng en keuzes.

Martin Kruger
Martin Kruger
Mede-Eigenaar Fysioteam ART
Nieuwe website ontwikkelt

Nieuwe website ontwikkelt

De uitdaging was een goede website neer te zetten die de professionaliteit, die van een fysiotherapieketen wordt verwacht, uitstraalt maar niet de herkenbaarheid van het regionale aspect vergeet.

Belangrijkste verbeterpunten

  • Regionale vindbaarheid
  • Modernisering van de website
  • Gebruiksvriendelijk en laagdrempelig contact opnemen.
Langetermijnsamenwerking

Langetermijnsamenwerking

Om online relevant en goed vindbaar te blijven voor 6 locaties zijn wij ook gestart met maandelijkse ondersteuning. Hiervoor zorgen wij dat Fysioteam ART altijd op de relevante termen vindbaar. Daarnaast wordt er via de website continu aanvragen gegenereerd.

Resultaten periodieke marketing

De resultaten van de periodieke marketing kunnen we verdelen in zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en conversieoptimalisatie (CRO). Op deze manier proberen we aanvragen via de website te generen van iedereen in de regio die hulp baat bij klachten of herstellen.

Resultaten periodieke marketing

Zoekmachine optimalisatie

Om meer relevante bezoekers te trekken is er onderzoek gedaan naar de juiste zoektermen. Bijvoorbeeld “Fysio Geldermalsen”, een zoekwoord dat gemiddeld 210 keer per maand wordt gebruikt. Door de juiste acties zorgen we ervoor dat deze term zo hoog mogelijk wordt weergegeven in de zoekresultaten.

Resultaat
Op positie 1 van Google met het zoekwoord “Fysio Geldermalsen”

Zoekmachine adverteren

Met Google Ads zijn we met relevante zoektermen zichtbaar. Doordat Fysioteam ART regionaal een begrip is en wil blijven zorgen wij ervoor dat zij op de meest relevante termen zichtbaar zijn. Waarbij de advertentieteksten aansluiten bij de zoekintentie van de bezoeker. Zo blijven wij zo relevant mogelijk voor de doelgroep.

Door deze relevantie door te vertalen in de website resulteert het zich in een stijging van de aanvragen voor Fysioteam ART.

Resultaat
Een conversiepercentage van 7,58%!

Conversie optimalisatie

Mensen komen bij Fysioteam ART omdat zij klachten hebben of hulp nodig hebben bij het hertstel. Wij zorgen ervoor dat ze op de juiste pagina’s de juiste informatie geboden krijgen en op een zo eenvoudig mogelijke manier direct contact op kunnen nemen.

Dit draagt bij aan het zo snel mogelijk geholpen kunnen worden bij hetgeen waarvoor het echt nodig is, namelijk de klacht of het herstel!

Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen?
We delen graag kennis en maken voorafgaand aan de afspraak een analyse om de kansen in de markt te bepalen
Stuur direct een bericht
Of bel 0345 74 54 05