ETC Design Center Europe

ETC Design Center Europe is een exclusief Nederlands interieurplatform voor zowel de interieurprofessional als de consument. Met ruim 15.000 m2 en meer dan 500 merken aan exclusieve interieur inspiratie. Door middel online en offline marketing ondersteunt MB het bedrijf met haar groei en de aanvragen voor hun exposanten.

Google Ads
gemiddelde CTR 8,42%
ETC Design Center Europe
ETC Design Center Europe
Google Review

Wij zijn zeer blij met het eindresultaat van de website en huisstijl. Tevens hebben wij de samenwerking als zeer prettig ervaren.
Wellicht heb je het al van Diederik vernomen maar de reacties vanuit onze exposanten en bezoekers zijn unaniem lovend.

Ditte Kolijn
Ditte Kolijn
Managing Director
Huisstijl ontwikkeling

Huisstijl ontwikkeling

Om de ambities kenbaar te maken werd de naam gewijzigd van ETC Expo naar ETC Design Center Europe. Hierbij hoort natuurlijk ook een passende huisstijl met nieuwe kleuren en typografie.

Elementen

  • Logo en brandstamp
  • Offline ( briefpapier, visitekaartjes, buiten signing, etc)
  • Online ( website, mailhandtekening).
Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Naast een hele nieuwe uitstraling was het belangrijk dat alle exposanten een mooi plek kregen op de website. Daarnaast is het van belang dat consumenten op speciale dagen ook worden verleid om naar ETC te gaan.

Belangrijkste verbeterpunten

  • Moderisering van de website
  • Duidelijke exposantenpagina’s
  • Inspirerende uitstraling
Langetermijnsamenwerking

Langetermijnsamenwerking

Om het beste resultaat voor hun exposanten te krijgen is het van belang dat deze ook goed gevonden worden. Er is gekozen om dit te realiseren via Google Ads, aangezien het gaat om meer dan 500 merken en 84 exposanten.

Daarnaast blijft ETC zich ontwikkelen met nieuwe consumenten inspiratiedagen, de ETC Academy en de ETC Library.

Resultaten periodieke marketing

De resultaten van de periodieke marketing kunnen we verdelen in zoekmachine adverteren (SEA) en conversie optimalisatie (CRO). Zo zorgen we voor relevante bezoekers en de juiste aanvragen.

Resultaten periodieke marketing

Zoekmachine adverteren

Via Google Ads zijn we met relevante zoektermen zichtbaar. ETC heeft met de vele merken en exposanten een enorme hoeveelheid relevante termen. We hebben bijvoorbeeld meer dan 500 advertentieteksten geschreven.

Voor een optimaal rendement zijn we gericht op een behalen van een hoog doorklik-percentage (CTR), omdat dit een indicatie geeft van relevant verkeer.

Resultaat
Een gemiddelde CTR van 8,42%

Conversie optimalisatie

Middels Google analytics en Crazy Egg achterhalen we waar de knelpunten zitten. En testen we nieuwe mogelijkheden. Met als gevolg een stijging in het aantal aanvragen. Dit heeft mooie verbeteringen opgeleverd voor de exposanten pagina en de consumenten inspiratiepagina.

Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen?
We delen graag kennis en maken voorafgaand aan de afspraak een analyse om de kansen in de markt te bepalen
Stuur direct een bericht
Of bel 0345 74 54 05