Business School Nederland

Business School Nederland is een internationaal opleidingsinstituut. Zij geven MBA-opleidingen aan professionals en daarnaast geven zij incompany maatwerktrajecten voor managers. BSN biedt wereldwijd Action Learning MBA’s en (incompany) managementontwikkeltrajecten die specifiek zijn ontworpen voor de uitdagingen van professionals en organisaties. De aanpak van BSN zorgt ervoor dat hetgeen zij leren meteen wordt toegepast in hun eigen organisaties, met direct rendement en blijvende impact tot resultaat.

Conversieoptimalisatie
Conversie percentage 108,39%
Business School Nederland
Business School Nederland
Google Review

Traffic is verdubbeld en het aantal leads een duidelijke verbeteringen. Fijne persoonlijke aanpak en samen maandelijks evalueren.
Linda Hoksbergen
Linda Hoksbergen
Studieadviseur / Marketing Manager / Sales Coördinator
Uitdaging en aanpak

Uitdaging en aanpak

In een vruchtbare samenwerking met een UX-expert, hebben wij voor Business School Nederland (BSN) een uitzonderlijk websiteontwerp gerealiseerd. De opgave was om dit verfijnde ontwerp om te zetten in een responsieve website die op alle apparaten vlekkeloos functioneert. Hierbij was het van essentieel belang dat de Call-to-Actions (CTA's) helder en effectief waren, om zo de uitgebreide reeks opleidingen die BSN aanbiedt en hun wereldwijde bereik adequaat te presenteren.

Belangrijkste aandachtspunten

  • CTA's optimaliseren: Zorgen dat de CTA's duidelijk en overtuigend zijn.
  • Opleidingenaanbod highlighten: Een showcase creëren voor de veelzijdige opleidingen.
  • Global presence: BSN's status als een internationale aanbieder benadrukken, ondanks de sterke concurrentie.
Langetermijnsamenwerking

Langetermijnsamenwerking

We hebben een langdurige ondersteuningstraject voor BSN opgezet, waarbij we doorlopend de prestaties evalueren om optimale resultaten te verzekeren. Deze aanpak stelt ons in staat om continue verbeteringen te implementeren en de website en marketingstrategieën te verfijnen.

Resultaten periodieke marketing

Resultaten periodieke marketing

Zoekmachine optimalisatie

Door het identificeren en toepassen van cruciale zoektermen zoals "MBA opleiding", die maandelijks 1.600 keer wordt gezocht, hebben we BSN's positie in de zoekresultaten versterkt.

Zoekmachine adverteren

Om BSN een extra boost aan bezoekers te geven wordt er ook gebruik gemaakt van SEA. Via Google Ads adverteren wij op relevante zoektermen waarbij verschillende KPI's in de gaten gehouden worden. Voorbeelden hiervan zijn doorklik-percentage (CTR), conversiepercentage en kosten per conversie. Bij het adverteren wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste mogelijkheden in campagne voeren binnen Google.

UX optimalisatie

De website is geoptimaliseerd voor maximale conversie, wat heeft geresulteerd in een aanzienlijke toename van maandelijkse aanvragen. Door continu nieuwe methodes te testen, streven we naar een constante verbetering van de websiteprestaties.

Resultaat
Conversie percentage: 5,46%
Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen?
We delen graag kennis en maken voorafgaand aan de afspraak een analyse om de kansen in de markt te bepalen
Stuur direct een bericht
Of bel 0345 74 54 05