Zelfstandig en gediplomeerde audicien

Annemiek's Hoorstudio is een zelfstandig gediplomeerde audicien met twee locaties, in Arnhem en Doetinchem. Voor deze audicien hebben wij een nieuwe website mogen ontwikkelen daarnaast verzorgen wij ook de online vindbaarheid.

SEO & SEA
Conversiepercentage 7,26
Annemiek’s Hoorstudio
Annemiek’s Hoorstudio
Google Review

Voor MB kostte onze website ons veel tijd met weinig resultaat. Na een aanbeveling van Hoorexpert zijn we in contact gekomen met MB. De positieve resultaten van Hoorexpert gaven ons het vertrouwen om de samenwerking met MB aan te gaan. Als start van de samenwerking heeft MB een nieuwe website ontworpen. Daarna zijn we gestart met de vindbaarheid van de website. Als er bijvoorbeeld een nieuw hoortoestel op de markt is, zorgt MB op korte termijn dat dit hoortoestel gevonden wordt door potentiële klanten. De samenwerking met MB vinden we heel prettig. Er is persoonlijk contact en er wordt vlot gereageerd op onze wensen, vragen en problemen. En met resultaat!
Erwin Lobato
Erwin Lobato
Mede-Eigenaar Annemiek's Hoorstudio
Website & webshop ontwikkeling

Website & webshop ontwikkeling

Annemiek's Hoorstudio is een gevestigde naam in de omgeving van Arnhem en Doetinchem, hierbij hoort een frisse moderne website.

Belangrijkste verbeterpunten

  • Online vindbaarheid
  • Moderisering van de website
  • Snel schakelen met nieuwe hoortoestellen
Langetermijnsamenwerking

Langetermijnsamenwerking

Voordat Annemiek's Hoorstudio bij MB terecht kwam kostte hen de website veel tijd met weinig resultaat. Op aanbeveling van Hoorexpert is Annemiek's het traject met MB aangegaan. Met als gevolg een zeer prettige langetermijnsamenwerking die inmiddels al sinds 2015 stand houdt! Een samenwerking om beide trots op te zijn.

Resultaten periodieke marketing

De resultaten van de periodieke marketing kunnen we verdelen in zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en conversie optimalisatie (CRO).

Resultaten periodieke marketing

Zoekmachine optimalisatie

Prominent aanwezig op de belangrijkste termen binnen de markt. Bijvoorbeeld 'Audicien Arnhem' en 'Audicien Doetinchem', beide zoektermen waar gemiddeld 90 en 40 keer per maand wordt gezocht. Door de juiste acties zorgen we dat deze term op positie 1 staat binnen Google en blijft staan.

Resultaat
Op positie 1 van Google met de zoekwoorden “Audicien Arnhem” & "Audicien Doetinchem"

Zoekmachine adverteren

Annemiek's Hoorstudio krijgt met hoge regelmaat nieuwe hoortoestellen binnen die nog maar net op de markt zijn. Om snel te schakelen zorgen wij op korte termijn ervoor dat deze hoortoestellen middels Google adverteren bovenaan in de resultaten te vinden zijn.

Resultaat
Een gemiddeld doorklikpercentage van 13,01%

Conversie optimalisatie

Door middel van de inzet van meerdere analysetools waaronder Google Analytics, Crazy Egg & Semrush kunnen we blijven optimaliseren voor een zo hoog mogelijk conversiepercentage voor Annemiek's Hoorstudio.

Resultaat
Een conversiepercentage van 5,81%
Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen?
We delen graag kennis en maken voorafgaand aan de afspraak een analyse om de kansen in de markt te bepalen
Stuur direct een bericht
Of bel 0345 74 54 05