Maatschap MB effect gebruikt voor haar dienstverlening Algemene Voorwaarden. Een exemplaar van deze Algemene Voorwaarden kunt u hier vinden.

Waar wij als onderneming fier voor staan, is opgenomen in de Algemene Voorwaarden en laat zich als volgt kernachtig samenvatten:

1. Onze voorwaarde
Wij zijn eerlijk en transparant naar u als klant.

2. Hoe je ons kunt bereiken

 1. Voor een goed gesprek bent u van harte welkom aan de:
  Novy Borstraat 6 te (4143 JD) Leerdam.
 2. Belt u liever met één van onze medewerkers, dan kunt u het beste even tijdens kantoortijden contact met ons opnemen via telefoonnummer:
  0345 201 553.

3. Algemene voorwaarden

 1. Op al onze opdrachten die wij voor u als klant mogen realiseren, zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.
 2. In deze Algemene Voorwaarden wordt onze commitment naar u als klant omschreven en daarnaast wordt uw commitment als klant aan Maatschap MB effect omschreven.

4. Offerte
MB effect zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Als klant mag u ons dan ook houden aan de door ons aan u uitgebrachte offerte of aanbieding. Als klant heeft u daar in ieder geval een maand na aanbieding recht op. Dit tenzij een verschrijving in de aanbieding/offerte is geslopen waarvan duidelijk is dat dit een kennelijke verschrijving betreft.

5. Wij zetten ons 100% in voor jou bedrijf

 1. MB effect zorgt ervoor dat uw website online goed onder de aandacht wordt gebracht van de doelgroep waarop uw organisatie zich richt. Onze specialisten gaan voor u aan de slag nadat u daarvoor toestemming heeft gegeven ofwel onze offerte heeft aanvaard.
 2. U bent als klant voor onze organisatie enorm belangrijk. Dit brengt onder meer met zich mee dat wij geheimhouding in acht nemen ten aanzien van alle vertrouwelijke informatie die wij van u als klant mogen ontvangen.
 3. U als klant heeft onze top prioriteit. Mocht u tijdens onze dienstverlening toch aanlopen tegen zaken waaraan u een minder goed gevoel overhoudt, dan horen wij dat graag zo spoedig mogelijk van uw zijde. Wij gaan dan in overleg met u kijken hoe wij zo spoedig als mogelijk weer op vertrouwde voet verder kunnen werken om uw doelen te behalen.

6. Periodieke check
De Algemene Voorwaarden van MB effect worden periodiek nog eens goed bekeken om te kijken of deze voorwaarden nog voldoen aan onder andere de Nederlandse wet- en regelgeving. Indien wij op een gegeven ogenblik besluiten dat de Algemene Voorwaarden toch echt aan verandering toe zijn, dan laten wij dat gelijk even weten op onze website.

7. Nederlands recht
Het zal u niet verbazen, maar op onze dienstverlening is het Nederlands Recht van toepassing.

Vrijblijvend kennismaken?
We kijken uit naar een kennismaking met jou en je organisatie. Je ontvangt dan direct een vrijblijvende en gratis analyse om jouw kansen in de markt te bepalen. Laat je onderneming vandaag nog groeien.
Stuur direct een bericht
Of bel 0345 74 54 05